Licentie Tarieven

Licentie
Mijn-Risicoanalyse maakt bij uitgifte van licenties géén onderscheid in het aantal gebruikers, een licentie wordt afgegeven per kantoor. Indien u meerdere vestigingen heeft volstaat 1 licentie per vestiging.
Wij kennen géén overeenkomsten waarin u een opzegtermijn heeft. U kunt een licentie afnemen voor een periode van 3, 6 of 12 maanden. Is de licentie verlopen kunt u de licentie verlengen met eén van de aangeboden periode’s. Verlengt u niet dan heeft u verder géén verplichtingen. Onze tarieven zijn scherp en dat heeft als consequentie dat de helpdesk alléén bereibaar is voor ernstige storingen. Overige vragen en/of opmerkingen dienen te worden gesteld via email, óf via het forum waarvoor u zich gratis kunt aanmelden.  

De software is opgebouwd uit een aantal module’s. Alle module’s zijn “stand alone” te gebruiken. De hieronder vermelde prijzen zijn voor een licentieperiode van 12 maanden (exclusief BTW). Indien u een liever een licentie heeft voor 3 of 6 maanden dan wordt de vermelde prijs gedeeld door 4 respectievelijk 2. Daarnaast wordt voor een licentie van 3 maanden een opslag gehanteerd van 35 euro, voor de licentie van 6 maanden is deze opslag 55 euro. Genoemde opslagen gelden per afgenomen module.

  1. Module Hypotheken (incl quickscan) 600 euro
  2. Module Quick Scan 240 euro

Bij afname van uw éérste licentie wordt éénmalig € 150,00 administratiekosten in rekening gebracht. (geldt niet bij een proeflicentie) Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

MoneyView
Wilt u ook produktvergelijkingen maken én u beschikt over een licentie op de AEQuote modules van MoneyView dan kan dit worden gekoppeld. De gegenereerde rapporten worden in de software opgeslagen voor verder gebruik. Vanuit de software kunt u een (proef)licentie voor één of meerdere module’s bestellen u kunt deze ook rechtstreeks bij MoneyView aanvragen. Onderstaande AEQuote modules zijn beschikbaar:

  1. Module beleggingsprodukten
  2. Module Risicoverzekeringen
  3. Module Bankspaar/Spaarhypotheken
  4. Module Woonlasten
  5. Module Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  6. Module Gemengde verzekeringen

U kunt éénmalig een gratis proeflicentie bij MoneyView aanvragen welke een geldigheid heeft van 4 weken, daarna kunt u besluiten of u een licentie wenst af te nemen. Klik hier om een gratis proeflicentie aan te vragen.

Reacties zijn gesloten.